Cum sa te bucuri de KOH?

Esenţele parfumate se pot găsi în mai multe forme:

Beţişoare

Pentru că forma de beţişor permite o ardere egală, aromele sale se răspândesc constant în încăpere. De aceea ele sunt potrivite pentru o folosire într-un cadru mai intim, acasă sau în biroul dumneavoastră.

Conuri

Esenţele parfumate sub formă de con, atunci când sunt arse, răspândesc o aromă intensa, dar într-un timp mai scurt. De aceea, ele sunt recomandate pentru spaţii mai mari, living room, saloane, holuri largi. Mireasma emanată de acestea, vă va ajuta să vă întâmpinaţi oaspeţii într-un mod deosebit de plăcut.

Spirale

Esenţele parfumate sub formă de spirală au o ardere mult mai lungă (aprox. 2 ore) şi este de preferat să fie folosite în camere mai mari, săli, sau chiar terase în aer liber.

Cum se folosesc

Se aprinde vârful beţişorului, conului sau spiralei, apoi se suflă uşor pentru a stinge flacăra. Ele vor arde mocnit, împrăştiind în aer un fir delicat, plăcut mirositor. Este necesar ca după aprindere, acestea să fie plasate într-un recipient special, pentru a colecta cenuşa rezultată în urma arderii. Încăperea dumneavoastră va fi în scurt timp plină de un miros foarte plăcut, şi vă veţi putea bucura împreună cu cei dragi, sau cu invitaţii dumneavoastră, de binefacerile minunatului Koh.

Cum se pregăteşte şi foloseşte recipientul în care se ard esenţele parfumate.

Recipientul se umple cu cenuşa, în proporţie de 80%.
Se aprinde beţişorul parfumat, apoi se suflă uşor pentru a se stinge flacăra.
Se fixează în cenuşa din recipient, sau într-o bucată specială de ceramică perforată la mijloc.
Parfumul beţişoarelor va umple încăperea în care vă aflaţi, şi va rămâne în aer mult timp după ce beţişorul s-a stins.