Cum se fabrica

Nippon Kodo este unul dintre cele mai faimoase nume în materie de betisoare parfumate. Nippon Kodo Inc. este una dintre puţinele companii de pe piaţa esenţelor parfumate care foloseşte materie brută şi ingrediente de cea mai bună calitate şi care continuă tradiţia de sute de ani de a produce aproape totul, manual.

În timpul procesului de fabricaţie, gumele şi răşinile naturale provenite din lemnul preţios, ingredientele florale şi alte ingrediente organice brute sunt puse împreună în containere speciale, pentru a fi mixate. Amestecul este turnat în maşini speciale care extrudează pasta rezultată, în fire lungi pentru beţişoarele parfumate sau în forme pentru conuri sau spirale. Beţişoarele parfumate, conurile şi spiralele sunt tăiate egal şi depuse cu grijă şi meticulozitate în forme de lemn pentru a se usca.

De aici ele sunt duse într-o încăpere cu temperatură şi umiditate controlată printr-un sistem ingenios de paravane de lemn şi ferestre, care permit o cantitate potrivită de aer şi lumină. Produsele rămân aici pentru o anumită perioadă de timp pentru a se întări, apoi ele sunt puse în cutii cu un design special. De aici cutiile pleacă spre departamentul de marketing şi, de acolo pe calea aerului sau a apei, spre rafturile magazinelor, spre oamenii care vor să se bucure de aromele deosebite ale acestor minunate produse.